Spol & Industriservice AB
Spol & Industriservice | Om oss

Allt löser sig med gemensam kompetens


KUND, KVALITET OCH MILJÖ

Vi värnar om att ha kunden i centrum, problemlösning är vår melodi och vi tar oss lika gärna an ett enkelt jobb som stora projekt. Kvalitetstänk både med ordning och reda, säkerhetstänk och utbildning är något vi prioriterar högt. Miljön påverkar oss alla och vi arbetar aktivt för att minska vår klimatpåverkan för allas skull.

Hög kompetens och engagemang inom personalstyrkan tillsammans med bred fordonspark och lång erfarenhet i branschen gör att vi kan hjälpa våra kunder.

Kvalitet och miljö står i fokus genom ISO certifiering enligt SS-EN ISO 9001:2015 och SS-EN ISO 14001:2015. Vi är ackrediterade av Swedac för att utföra cistern- och oljeavskiljarkontroll enligt SS-EN ISO 17020:2012. Vi kämpar med att hålla ned vår klimatpåverkan genom att bland annat hålla vår fordonspark uppdaterad och genom en strävan efter och vilja att använda produkter med mindre påverkan på vår gemensamma omvärld.

"De vanligaste tjänsterna som utförs är högtrycksspolning, kemtransporter, slamsugning, lastväxlar- och kranbilsuppdrag, kontroll och rengöring av tankar och oljeavskiljare samt tv-inspektion av ledningar."


Har du några frågor om våra tjänster? Var lugn! Vi är säkra på att vi kan ge dig det bästa erbjudandet. Använd kontaktformuläret eller maila oss.

 

Telephone:  011 - 19 95 03
E-mail:  info@spol-industriservice.se
Visiting address: Slakthusvägen 4, 602 28 Norrköping

Följ oss i sociala medier!